Ассоциация молодых учёных-машиностроителей
АМУМ Украина

Ассоциация молодых учёных-машиностроителей

Рубрика: Анонсы научных событий --->> Гранты и стипендии
 


КрепёжКрепёж

 

КрепёжКрепёж
Счётчики посещаемости сайта
Счетчик посещений Counter.CO.KZ

Ассоциация
Молодых
Учёных
Машино-
        строителей



  КрепёжКрепёж
Смотрите так же по этой теме:

Міністерство освіти і науки України, Федеральне агентство з питань освіти Російської Федерації

Аспірантура у Російській Федерації

Міністерство освіти і науки України інформує, що Федеральним агентством з питань освіти Російської Федерації для громадян України виділено 5 місць для навчання в аспірантурі та підвищенні кваліфікації у вищих навчальних закладах РФ.

Кожен кандидат на навчання в аспірантурі подає до МОН України у двох примірниках такі документи, котрі після розгляду міністерством не повертаються:

  • рекомендацію українського вищого навчального закладу (оригінал);
  • анкету (російською мовою) заповнену друкованими літерами з фотографією в правому верхньому кутку (додається) (оригінал і ксерокопія);
  • копію документу про освіту і його переклад па російську мову із зазначенням предметів і отриманих по них екзаменаційних оцінок. Текст перекладу завіряється російським нотаріусом чи Посольством (консульством) Російської Федерації в Україні (2 ксерокопії);
  • 2 ксерокопії медичної довідки (російською мовою) з особливою відміткою про результат тесту на СНІД — інфекцію;
  • 2 ксерокопії сторінок паспорта з установчими даними з яким кандидат буде перетинати кордон з РФ;
  • 2 ксерокопії свідоцтва про народження.
  • список публікацій (якщо є) і короткий реферат по темі майбутнього дослідження російською мовою (не менше ніж 15 сторінок) (2 примірники).

Кандидати на навчання до аспірантури повинні пройти процедуру визнання документів про вищу освіту та скласти вступні іспити.

Третій примірник усіх перерахованих вище документів разом з 4 фотографіями, формується в досьє і разом з оригіналом документу про освіту і його нотаріально завіреним російським нотаріусом чи Посольством (консульством) Російської Федерації в Україні перекладом, подається безпосередньо до вищого навчального закладу.

Кандидати на навчання в аспірантурі — випускники російських вищих навчальних закладів України 2010 р. також повинні мати згоду внз щодо їх прийому.

Терміни заїзду аспірантів і стажистів визначаються індивідуально по кожній кандидатурі і повідомляються додатково.

Російська сторона забезпечує безкоштовне навчання з виплатою базової стипендії. Інші послуги, в тому числі, розміщення в гуртожитку здійснюється на умовах, визначених для російських громадян.

Громадяни, які прибувають на навчання, повинні придбати медичну страховку за рахунок власних коштів, що включає як амбулаторне, так і стаціонарне медобслуговування (середня вартість — 250 доларів США на рік).

У разі виявлення бажаючих навчатися в аспірантурі вищих навчальних закладах РФ, просимо до 7 липня 2010 року подати до департаменту міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Міністерства освіти і науки України комплекти необхідних документів, рекомендованих кандидатів (125 кімн., контактний тел. 486-22-70, Дорохова Оксана Валентинівна).

Додаткові матеріали

> > > Скачати анкету

anketa

Директор департаменту О.С.Сухолиткий
Опубликовано 20.06.2010. Обновлено 28.10.2013

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

 
КрепёжКрепёж
Сервис

Вверх этой страницы