Ассоциация молодых учёных-машиностроителей
АМУМ Украина

Ассоциация молодых учёных-машиностроителей

Рубрика: Анонсы научных событий --->> Гранты и стипендии --->> Олимпиады и конкурсы
 


КрепёжКрепёж

 

КрепёжКрепёж
Счётчики посещаемости сайта
Счетчик посещений Counter.CO.KZ

Ассоциация
Молодых
Учёных
Машино-
        строителей



  КрепёжКрепёж
Смотрите так же по этой теме:

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України Донбаська державна машинобудівна академія Кафедра технології і управління виробництвом Студентське наукове товариство спеціальності Технологія Машинобудування

Всеукраїнський конкурс дипломних робіт магістрів та дипломних проектів спеціалістів з технології машинобудування

3-6 квітня 2012 року

Україна, Краматорськ

Паралельно буде проходити: студентська олімпіада, студентська наукова конференція.

1. Загальні засади

1.1. Конкурс дипломних робіт магістрів та дипломних проектів спеціалістів з технології машинобудування (далі — Конкурс) проводиться з метою активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу, створення у вищих навчальних закладах системи широкого залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

1.2. У Конкурсі можуть брати участь дипломні роботи та дипломні проекти студентів вищих навчальних закладів України ІІІ-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, студентів зарубіжних країн та іноземних громадян, які навчаються у вищих навчальних закладах України.

1.3. На Конкурс подаються дипломні роботи магістрів та дипломні проекти спеціалістів з актуальних проблем у галузі технології машинобудування, які є пошуковими за своїм характером, мають наукове і прикладне значення або впроваджені у виробництво, застосовані у навчальному процесі.

2. Керівництво Конкурсом

2.1. Для організації та проведення Конкурсу в вищих навчальних закладах за наказом ректора відповідного закладу створюється конкурсна комісія.

2.2. До складу конкурсних комісій входять провідні науково-педагогічні працівники відповідного вищого навчального закладу, представники інших навчальних закладів, наукових установ, підприємств тощо. Головою конкурсної комісії є ректор або проректор вищого навчального закладу.

Для проведення підготовчої і організаційно-технічної роботи до складу комісії можуть включатися один-два співробітники вищого навчального закладу, представники громадських організацій, спонсорів тощо.

2.3. Конкурсна комісія розглядає представлені дипломні роботи та дипломні проекти та здійснює їх рецензування. У разі потреби, залучає до розгляду робіт спеціалістів провідних вищих навчальних закладів, наукових установ, відповідних організацій з наступним поданням комісії рецензій.

3. Порядок представлення і розгляду робіт конкурсними комісіями

3.1. Конкурсна комісія вищого навчального закладу відбирає не більше трьох кращих дипломних робіт магістрів та не більше трьох кращих дипломних проектів спеціалістів та надсилає їх до ДДМА до 3 квітня 2012 р.

3.2. До дипломної роботи та дипломного проекту можуть додаватися акт про впровадження її результатів, копії патентів, статей автора.

3.3. Визначення кращих дипломних робіт та дипломних проектів здійснюється на підставі відкритого обговорення наукових результатів кожної роботи. Конкурсна комісія голосуванням більшістю голосів за наявності не менше 2/3 складу комісії приймає рішення щодо визначення кращих дипломних робіт та проектів студентів.

4. Відзначення переможців Конкурсу

Переможці

Всеукраїнського конкурсу нагороджуються дипломами переможця та заохочувальними дипломами.

5. Фінансування конкурсу

5.1. Усі витрати здійснюються вищими навчальними закладами, що беруть участь у Конкурсі.

Опубликовано 11.02.2012. Обновлено 28.10.2013

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.

 
КрепёжКрепёж
Сервис

Вверх этой страницы